La ciutat de Manresa va ser escollida ahir com a seu de la final a quatre de la Copa Catalunya de futbol sala; en concret, es jugarà al Nou Congost, amb la participació dels dos equips catalans de Divisió d'Honor, Barça Lassa i Catgas Santa Coloma, el Manresa FS (Segona Divisió B) i el Castellar (Divisió d'Honor Catalana).

L'elecció de Manresa va tenir lloc ahir a l'edifici central de la Federació Catalana de Futbol, i en concret al local de la Lliga Catalana de futbol sala (LCFS), amb la presència dels representants dels quatre clubs participants a l'esmentada competició, i del president de la LCFS, José Miguel Calle. La petició manresana va ser acceptada per unanimitat. Es va aprofitar la trobada per determinar, per sorteig amb dos caps de sèrie, les semifinals, que seran Catgas Santa Coloma-Manresa FS i Barça-Castellar.

El que no es va poder concretar són les dates de la disputa d'aquest interessant esdeveniment esportiu. En cas que el Barça Lassa guanyi la lliga, la Copa Catalunya podria celebrar-se els dies 26 i 27 de setembre, ja que abans hi ha el Mundial i els blaugrana hauran de jugar la Supercopa d'Espanya; si el Barça Lassa no fos el campió, es jugaria els dies 6 i 7 d'octubre.

Una de les novetats d'aquesta edició de la Copa Catalunya és que no es jugarà el partit per la tercera i quarta posició. En el seu lloc es disputarà la final femenina entre el Rubí i la Penya Esplugues Gironella.

El Manresa FS havia rebut, abans de la reunió d'ahir, el suport de l'Ajuntament perquè la final a quatre de la Copa Catalunya es jugui al Nou Congost, un lloc adient per la seva capacitat, infraestructura i per què es retransmet per televisió.