El Reial Madrid no va deixar que l'UCAM Múrcia es pogués creure que la gran sorpresa era possible. Un parcial de 14-0 a l'inici, basat en la potència física d'un cinc inicial molt alt, i el fet que els visitants triguessin més de sis minuts a anotar el primer punt va deixar sentenciat el tercer partit dels play-off de quarts de final, que portarà els madrilenys a enfrontar-se el València Basket amb el factor pista a favor.

Els blancs van mantenir la seva capacitat anotadora dels dos primers partits de la sèrie, però van estar més aplicats en defensa, i això va impossibilitar que un UCAM cansat, que ja perdia de 19 al primer període, pogués reaccionar. Ayón, a la primera part, i Carroll, després, van ser els millors.