Àngel Solanes, que va ser jugador del Centre d'Esports Manresa i el va presidir en els anys 1988 i 1989, ha mort als 82 anys. El funeral serà aquest divendres, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Josep, al Poble Nou. Solanes va arribar a finals dels anys 50 del segle passat a Manresa com a futbolista i es va establir després a la ciutat. També va ser entrenador d'equips com el Santpedor i el Cardona.

La primera vinculació de Solanes amb el Manresa va ser com a esportista. Nascut a Térmens, a la comarca de la Noguera, va ser captat per l'Espanyol que va valorar les seves qualitats com a lateral esquerre. No va arribar a jugar en el primer equip blanc-i-blau, passant per diferents cessions, A finals dels anys 50 va arribar al Manresa, aleshores a la Tercera Divisió, i va participar en la promoció d'ascens a Segona Divisió, al costat d'altres destacats jugadors com Quim Basora. El Sestao va barrar el pas a la divisió de plata del futbol espanyol. Aleshores el presdent del Centre d'Esports era Josep Moll, que alhora era l'alcalde la ciutat.

En la dècada dels 80, Àngel Solanes va tornar a estar estretament lligat al Centre d'Esports Manresa. Va ser candidat a la presidència en unes eleccions que acabaria guanyant davant Pere Ballesteros, l'altre aspirant, per 92 vots a 34. Durant la seva curta etapa de president (1988/89) es va instal·lar la gespa natural al Nou Estadi del Congost que havia estat inaugurat el 1985 per suplir l'antic terreny de joc del Pujolet. L'equip jugava a Tercera Divisió i en la seva etapa els entrenadors van ser Ignasi Paül i Salvador Cadena.

Solanes va agafar el relleu a la presidència de Francesc Carreras, i va decidir dimitir per desacords interns a la junta directiva. El va suplir al davant del club Ramon Vancell.