Albert Nogueras, atleta del CAI, va ser tercer classificat absolut en el campionat de Catalunya de la

Milla celebrat a Granollers, amb un temps de 4'30''03. Va ser un cap de setmana molt profitós per a molts dels atletes anoiencs: la velocista Anna Asensi va ser la guanyadora en els 100 metres llisos en el Míting Català per a Veterans, celebrat a

la Mar Bella, a Barcelona, amb el crono de 12 segons 8 dècimes.

I en el míting de Palafrugell, on van ser nou atletes del CA Igualada, van sobresortir molt el promesa Marc Sánchez, quart en salt d'alçada amb 2,05 metres, que era seguit del juvenil Hèctor Ramos (6è amb 1,90 m.), idèntic registre que el júnior Eduard Fàbregas, 7è classificat en aquesta prova.

Aquest dissabte, a partir de les 19 hores, es durà a terme la Cursa Popular del Barri del Sant Crist, a Igualada, tot coincidint amb les seves festes. Enguany hi ha com a novetat el canvi de distància, que serà de 5 km, amb nou recorregut del 97% de terra. Se sortirà des de la plaça dels Recasens.