La pluja va donar una treva i ahir es van poder completar els quarts de final de Roland Garros, amb cap sorpresa pel que fa als grans favorits. Els caps de sèrie número 1, Novak Djokovic i Serena Williams es van classificar per a les semifinals, que disputaran avui, després de dos partits diferents. En el quadre masculí, el serbi va derrotar amb facilitat Tomas Berdych per 6-3, 7-5 i 6-3 i va arribar a la penúltima ronda, en què s'enfrontarà a l'austríac Dominic Thiem. Aquest va remuntar i va vèncer el belga David Goffin per 4-6, 7-6, 6-4 i 6-1. L'altra semifinal del quadre masculí, avui, la disputaran el vigent campió, Stan Wawrinka i Andy Murray.

En dones, Serena Williams va haver de remuntar per guanyar la russa Iúlia Putintseva per 5-7, 6-4 i 6-1. Avui jugarà una semifinal contra l'holandesa Kiki Bertens, la sensació del torneig, que va derrotar la suïssa Timea Bacsinszky per 7-5 i 6-2. Totes dues s'enfrontaran avui. L'altra semifinal la disputarà la bascoveneçolana Garbi-ñe Muguruza contra la veterana australiana Samantha Stosur.

En dobles, Feliciano i Marc López van derrotar Benneteau i Roger-Vasselin per 3-6, 6-4 i 7-6 i jugaran les semifinals davant d'Ivan Dodig i Marcelo Melo.