Honda va anunciar ahir l'ampliació fins al 2018 del contracte que l'uneix al pilot cerverí Marc Márquez, de 23 anys, per la qual cosa el doble campió del món de MotoGP continuarà a l'equip Repsol Honda els dos propers anys. L'actual segon classificat del Mundial va mostrar-se "molt content d'anunciar la meva renovació amb HRC, sobretot per coincidir amb el Gran Premi de Catalunya, el meu gran premi de casa, d'on tinc grans records. Tinc una sòlida relació amb HRC i sempre he volgut continuar formant part de l'equip".

Campió del món en la categoria reina el 2013 i el 2014, Marc Márquez va explicar que "en tres anys i mig" ha viscut moments inoblidables, "amb grans victòries i dos títols mundials". Tornar a dominar la categoria, a la qual és ara deu punts darrere de Jorge Lorenzo, és el desafiament del pilot.

Per la seva banda, el vicepresident executiu d'HRC, Shuhei Nakamoto, va definir Márquez com "el present i el futur de MotoGP". El directiu japonès va destacar, igualment, l'evolució de Márquez durant els gairebé quatre anys amb Honda. "Ara, fins i tot, és un pilot més complet que el 2014, quan va aconseguir guanyar deu curses consecutives".