El Kursaal estrena espectacle propi per a infants de 2 anys

400 nens d'escoles bressol participaran demà al ReXics que presenta "Bada botó", creat per les bagenques Anna Vega i Marta Canellas

04.06.2016 | 00:00
Marisa Badia, Laura Bataller, Anna Vega i Marta Canellas

El teatre Kursaal de Manresa fa diumenge la vuitena edició del projecte ReXics. Aquest cop seran a l'escenari de la Sala Gran, repartits en dues funcions (a les 12 i a les 18 h), gairebé 400 infants de 2 anys d'escoles bressol d'una desena de poblacions. La novetat és que, en comptes d'assistir a un espectacle de creació forània, enguany el teatre estrena una producció pròpia, amb guió i proposta pedagògica de les bagenques Anna Vega i Marta Canellas. L'espectacle es titula Bada Botó, i el protagonitza la ballarina Rita, que ha perdut un botó i necessita ajuda.
La responsable del Servei Educatiu del Kursaal, Cristina González, destaca que, en les anteriors edicions "trobàvem a faltar que els nens participessin més en l'espectacle, i aquesta preocupació també ens l'havien fet arribar els pares". Per això vam fer l'encàrrec de crear l'espectacle a unes professionals que ja es dediquen a la pedagogia musical per a nadons, infants i família. "Ja és interessant que amb 2 anys siguin espectadors d'un muntatge de 45 minuts, però ens hem adonat que poden fer molt més: cantar, fer gestos, percussió corporal, ballar, construir petits instruments", destaca González. En l'obra també hi participen els músics Marisa Badia i Santi Serratosa i la ballarina Laura Bataller.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema