La seu del Consell Comarcal de Solsona va ser l'espai escollit per clausurar la temporada 2015-2016 de la Federacó Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH), que va lliurar la medalla d'or d'aquest organisme a Ivan Tibau, l'exsecretari General de l'Esport de la Generalitat. Entre els esportistes premiats hi van ser Nil

Llop, Àlex López, Queralt Castellet i les jugadores de l'equip d'hoquei gel Barcelona Ice Blue Cats. Pel que fa al premi a l'esperit esportiu, el guardó va recaure enguany en el jugador d'hoquei Salva Barnola. Quant al lliurament de premis per equips i individuals, podeu consultar la llista publicada per Regió7 en la seva edició del 27 de maig.

Òscar Cruz, que és el president de la FCEH, va comunicar qui ha estat distingit amb el 4t Premi al Col·laborador Pitu Figueras 2016. Enguany és Agustí Juan i Segarra, veterà de l'esquí alpí català que ha estat president de la secció d'esquí alpí a la UEC Sants durant 46 anys. Agustí Juan duu 45 anys organitzant el curs d'esquí alpí per a totes les edats i 35 al GP Interclubs, una de les proves clàssiques al calendari anual de la FCEH. A més, ha estat voluntari en tres edicions de la Copa d'Europa d'esquí alpí de La Molina i una de la Copa del Món en la mateixa estació ceretana.