El Lima-Horta es va proclamar campió de Catalunya en la categoria preinfantil femení, després de superar l'Igualada per 55-82 en el matx decisiu de la fase final de la competició, que es va dur a terme al pavelló d'esports de Solsona.

En la jornada de quarts de final, el conjunt barceloní es va desfer amb molta comoditat del Lleida (43-90), mentre que les noies igualadines van fer el mateix amb l'Olot (41-72). En els altres dos enfrontaments, el Sant Nicolau de Sabadell va derrotar el TGN Bàsquet (74-24) i el Tarragona va vèncer l'Unigirona (66-51).

En les semifinals, les campiones no van donar cap possibilitat a les tarragonines (37-81), mentre que les anoienques van patir més per superar les sabadellenques (56-64). Ja en la gran final, les noies del Lima-Horta van dominar des del principi i es van coronar com a millor equip de Catalunya en vèncer l'Igualada per un resultat contundent de 55-82. D'aquesta manera, ambdues formacions van tancar una temporada molt positiva pels seus interessos.

En el matx pel tercer i quart lloc, el Sant Nicolau es va mostrar molt superior al Tarragona i el va derrotar per 81-45. Per la seva banda, el Lleida va acabar cinquè em tombar el TGN per 49-61. Finalment, en el duel per evitar la darrera posició de la fase final, l'Unigirona va guanyar l'Olot (40-42) en un enfrontament en el qual hi va haver molta igualtat.