El pilot anoienc Armand Monleón, amb Husqvarna, ha baixat del quart al cinquè lloc al ral·li de Sardenya, prova puntuable per al mundial de raids, després de l'etapa celebrada aquest diumenge. La jornada d'ahir tenia dues especials; en la primera, guanyada per Joan Pedrero (Sherco), Monleón va ser quart mentre que en la segona es va haver de conformar amb la sisena posició.

El vencedor a la segona part del dia va ser el pilot francès Xavier de Soultrait (Yamaha), que ho va aprofitar per consolidar el seu avantatge com a líder de la prova. Pedrero cedia en aquest segment 1'26'' mentre que en el cas de Monleón la cessió va ser de més temps, 2'07''.

La classifiació general queda ara encapçala per De Soultrait amb un temps acumulat de 8 hores 12'22''. El segon lloc és per a Pedrero que és a 3'38''. La tercera posició provisional és per a l'italià Botturi (Yamaha), qui és a 4'32'' del primer. El quart classificat és l'argentí Benavides, que pilota una Honda, a 5'29''. Molt a prop de Benavides hi ha Monleón, a només sis segons (a 5'39'' del líder). L'igualadí va tenir una actuació molt brillant al darrer Dakar, on va aconseguir la desena posició en la categoria de motos i va lluitar amb els millor pilots d'arreu del món.