Va ser des del punt de penal que es va haver de decidir, ahir, la segona part del 32a edició del clàssic Torneig Enramades del Sallent. Si dissabte es van enfrontar els juvenils del Barça amb el primer equip del Sallent, amb un marcador a favor dels blaugrana d'1 a 3, ahir es va completar aquest torneig tradicional amb un quadrangular de categoria cadet que va tenir el Barça també com a vencedor, després d'imposar-se al Gimnàstic de Manresa des del fatídic punt de penal.

Després del temps reglamentari (40 minuts), el marcador assenyalava un empat a un. Es va avançar el conjunt blaugrana amb un gol des del mig del camp d'Adrià Bernabé en el servei inicial de després del descans, que va sorprendre el porter del Gimnàstic de Manresa, que no s'esperava un llançament tan llunyà. Quan semblava que el marcador seria d'1 a 0 per als blaugrana, al minut 38, el jugador del Gimnàstic de Manresa Arnau Tortosa es va presentar tot sol davant el porter culé i, amb un xut un xic afortunat, va igualar el resultat, que es va mantenir fins al xiulet final del col·legiat Nadal de Dios. En la tanda de penals, els blaugrana van convertir els sis llançaments que van xutar i el Gimnàstic de Manresa va errar el sisè (aturat pel porter).

En el duel per al tercer i quart lloc, el Manresa va guanyar sense problemes el Sallent per 0 a 6; a les semifinals, en la primera, el Gimnàstic de Manresa va superar el Manresa per la mínima d'1 a 0 i en la segona, el Barça va imposar la lògica davant els amfitrions del Sallent vencent-los per 0 a 5.

En l'entrega de trofeus hi van participar l'expresident del Sallent Josep Besora i el delegat de la Federació Catalana de futbol Esteve Olivella. A més a més de les copes als quatre equips participants segons la seva classificació final, també es va fer una distinció al millor jugador del torneig, Adrià Bernabé, del FC Barcelona.