El pilot igualadí de Husqvarna Armand Monleón ha finalitzat en tercer lloc el ral·li de Sardenya, prova puntuable per al Mundial de raids, en la qual ja va ser segon la temporada passada, darrere de l'italià Alessandro Botturi. D'aquesta manera, Monleón tanca dues setmanes en què s'ha proclamat guanyador al ral·li de Taklimakan, a la Xina, i ha obtingut una posició destacada en una cursa del Campionat del Món.

En l'última jornada, disputada aquest dimarts, Monleón sortia segon, després de la posició de dilluns, i ha hagut de batallar contra un terreny complicat, amb molta navegació, i també la falta de visibilitat. Finalment ha mantingut un ritme alt i ha estat tercer, el mateix lloc en el qual ha acabat a la general. La victòria ha estat per al maresmenc Joan Pedrero (Sherco), qui ha aconseguit 43 segons respecte del francès Xavier de Soultrait (Yamaha) i 2.17 sobre Monleón.

Com un Dakar

Després del tercer lloc, Monleón ha admès que "estic satisfet amb la nostra actuació. Fa quinze dies que sóc damunt de la moto i amb un ritme molt alt, amb la qual cosa, tot i el gran desgast físic que això suposa, m'ha fet gaudir molt". L'anoienc reconeix que "ha estat com un Dakar per a nosaltres i, a nivell d'entrenament, això és perfecte. Un tercer lloc a Sardenya i una victòria a la Xina en menys de quinze dies no està gens malament. Ara, a descansar una mica, que crec que ho hem merescut".