El pilot navassenc Francesc Cu-charrera, de l'equip Husqvarna, va obtenir uns grans resultats en la segona cita del campionat d'Espanya de Supermoto, que es va dur a terme al circuit Dontyre de la localitat de Talavera la Real (Badajoz). Cucharrera va tancar la prova amb dues victòries i una segona plaça, que li permeten sumar un total de 126 punts i retallar diferències respecte al líder de l'estatal, David Giménez (Suzuki), que en té 135.

Després de mostrar un gran domini en els entrenaments, el navassenc va veure com Giménez s'enduia la primera mànega gràcies a un error del de Husqvarna en la volta inicial. Tot i això, en la segona i en la tercera, Cucharrera va fer valer la seva posició de privilegi per endur-se dues victòries molt contundents.

Després de la prova, el pilot navassenc va declarar que "estic molt satisfet, ja que he notat molt bones sensacions des dels entrenaments, en els quals he fet el millor temps. En la primera mànega he comès un petit error en una zona amb bastant fang i he anat una mica a fora del circuit. Llavors Giménez em va avançar i tot seguit va tapar bé els forats i m'ha estat impossible superar-lo. En la segona he liderat gairebé sempre, mentre que en la tercera hi ha hagut molts avançaments".

La propera prova de l'estatal de Supermoto tindrà lloc a Samper de Calanda (Terol) el cap de setmana del 2 i 3 de juliol.