El pilot manresà Toni Elías, dins de l'equip Yoshimura Suzuki, va obtenir una brillant segona posició en la darrera de les curses que se celebraven a la localitat d'Elhart Lake (Wisconsin), que eren puntuables pel campionat americà de Superbikes.

Elías va tenir més sort que en la primera de les curses de la competició, en la qual va finalitzar en el quart lloc. Davant seu es van classificar Cameron Beaubier, el vencedor, que va fer un temps 31:16.977, Roger Hayden, que va ser segon amb un registre de 31:17.419, i Josh Hayes, que va completar les tres primeres places amb un temps de 31:18.908. Pel que fa al manresà, va firmar un registre a la línia d'arribada de 31:47.280.

En la segona prova, el pilot manresà de 33 anys va poder lluitar més amb els seus rivals directes del campionat i va aconseguir pujar al segon graó del podi. El bagenc va assolir un registre de 28:59.506, i només va ser superat per Beaubier (Monster Energy), que va aturar el cronòmetre en un temps de 28:58.822 i es va endur la seva segona victòria del dia. Josh Hayes, també de Monster Energy, va completar el podi amb un registre de 28:59.543.

La classificació provisional al campionat americà de Superbikes queda liderada per Beaubier (amb 176 punts), que amb les seves dues victòries va prendre el lideratge a Hayes, que ara és segon amb 169. Hayden és tercer amb 149, mentre que Elías es manté en la quarta plaça amb 144. La propera cita està fixada per al cap de setmana que ve al Barber Motorsports Park, a l'estat d'Alabama, amb dues curses més per als pilots de Superbikes. En aquestes, el manresà intentarà fer un bon paper per intentar escalar alguna posició a la classificació general.