La plantilla 2016/17 del Manresa FS està pràcticament tancada. S´ha reforçat la porteria amb la incorporació d´Aleix Dalmau, porter que va debutar en el primer equip manresà en edat juvenil, jugant a Divisió de Plata i que després ha jugat en el Centelles, el Cover Premià i darrerament al Vilatorrada. Les altres altes són les de dos jugadors de la base, el santjoanenc Edu Saavedra i l´igualadí Ivan Lora, després d'acabar la seva etapa juvenil al Manresa FS.

Continuen de la passada temporada, Adil Daali, Alejandro Ramírez, Carlos Lavado, Marc Fernández, Antonio Cortés ´ Gordillo´, Juan Antonio Calvo ´Josan´, Asis Boukhress, David Muñoz i Oriol Tantiñà ´Tanti´ i com a entrenador, Jordi Rozas amb el seu ajudant Javier Franco. Són baixa, Gerard Pusó, Marc Cirera i Isaac González.

El conjunt manresà continuarà a Segona Divisió B. Tot i que el grup encara no és oficial, podria ser el format per l´Escola Pia de Sabadell, Catgas Santa Coloma B, Playas de Castelló, La Unión, Hospitalet Bellsport, AE Barceloneta, Peña Deportiva Santa Eulàlia d´Eivissa, Ripollet, Olimpyc La Floresta, Sala 5 Martorell, Salou, Inmevasa L´Olleria valencià, Cerdanyola, Gavà i Manresa FS; queda pendent la posició del CCR Castelldefels a veure si ascendeix o no a Segona Divisió.