La plantilla 2016-17 del Manresa FS està pràcticament tancada. S'ha reforçat la porteria amb la incorporació d'Aleix Dalmau, porter que va debutar en el primer equip manresà en edat juvenil, que va jugar a Divisió de Plata i que després ha estat al Centelles, Cover Premià i, darrerament, al Vilatorrada. Les altres altes són les de dos joves del planter, el santjoanenc Edu Saavedra i l'igualadí Ivan Lora, dos jugadors que han acabat la seva etapa juvenil al Manresa FS.

Continuen de la temporada passada Adil Daali, Alejandro Ramírez, Carlos Lavado, Marc Fernández, Antonio Cortés Gordillo, Juan Antonio Calvo Josan, Asis Boukhress, David Muñoz i Oriol Tantiñà Tanti i, com a entrenador, Jordi Rozas, amb el seu ajudant, Javier Franco. Són baixa Gerard Pusó, Marc Cirera i Isaac González.

El conjunt manresà continuarà a Segona Divisió B. Tot i que el grup encara no és oficial, podria ser el format per l'Escola Pia de Sabadell, Catgas Santa Coloma B, Playas de Castelló, La Unión, l'Hospitalet Bellsport, AE Barceloneta, Peña Deportiva Santa Eulàlia d'Eivissa, Ripollet, Olimpyc La Floresta, Sala 5 Martorell, Salou, Inmevasa L'Olleria valencià, Cerdanyola, Gavà i Manresa FS; queda pendent la posició del CCR Castelldefels si ascendeix finalment a Segona Divisió.