El moianès Marc Pedrals, del club The Busseing Pallars, es va endur el campionat de Catalunya en l'especialitat de vídeo subaquàtic, que es va disputar al Club Nàutic Port de la Selva i que va ser organitzat per la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques.

Pedrals, que va fer de càmera, va estar acompanyat de Xevi Rifà, qui va fer de model i d'acompanyant en la competició. Per altra banda, la competició de fotografia subaquàtica se la van endur Jordi Riba, resident a Sant Cugat del Vallès, i Chari González, tots dos del mateix club que Pedrals.

Amb aquesta victòria, totes dues parelles van obtenir la seva classificació per al campionat d'Espanya de les diferents especialitats, que es disputarà a la localitat andalusa de La Herradura del dimecres 19 d'octubre al diumenge 23 del mateix mes, on esperen assolir una posició d'honor després de la bona experiència que van viure al Port de la Selva.

Aquesta no és la primera vegada que Pedrals participa al català de vídeo subaquàtic, ja que hi va prendre part la temporada passada a Platja d'Aro, en aquesta ocasió amb el trempolí i Pep Fillat com a acompanyant. Tots dos van aconseguir una meritòria tercera posició en el campionat.