L'equip del Nat's Sport integrat per David Llibre, Joan Casahuga i Jordi Hernández s'ha proclamat campió català de veterans.

Després de classificar-se per als play-off en la darrera jornada de la lliga regular, la formació de Sant Fruitós de Bages encarava amb optimisme la part final de la competició, tot i la irregularitat mostrada fins llavors.

En els play-off, al complex Tipi Park de Santa Cristina d'Aro, a les semifinals, els bagencs es van trobar amb el SAF UAB B de Cerdanyola, i es van imposar per un mínim 2 a 1, amb punts de Llibre i Casahuga, que va desfer el desempat. A la final, el rival era el SAF UAB A; primer, Jordi Hernández es va desfer de Jordi Gómez per 3 a 1; tot seguit, David Llibre donava el títol al Nat's Sport en vèncer 3 a 0 davant Albert Torrecillas; i en un duel ja instranscendent, Joan Casahuga va arrodonir els resultats en guanyar Jordi Corpenas per 3 a 0.

Aquest es pot considerar el títol més important de la secció d'esquaix del Nat's, que, a més de guanyar aquesta lliga catalana de veterans, ha assolit la permanència de l'equip A a Segona Divisió, i el B ha fet una molt bona temporada a Tercera Divisió en aconseguir la quarta posició final.