La manresana resident a Berga, Núria Picas afrontarà un repte diferent, el Home to Home, que consisteix a enllaçar dues travesses mítiques de Catalunya, la Cavalls del Vent i la Carros de Foc, en el temps més curt possible.

Picas es planteja dur a terme aquest repte la nit de Sant Joan, quan iniciarà la Cavalls del Vent, una prova de 84 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell positiu, que s'inicia a Bagà i uneix vuit refugis del parc natural del Cadí Moixeró. Quan acabi aquesta cursa començarà la Carros de Foc, que té 55 km de recorregut i un desnivell de 9.200 metres, que uneix nou refugis al Pallars i finalitza a la vall de Boí.

La manresana va explicar que "el Home to Home és per a mi un projecte esportiu molt ambiciós, a la vegada que emocional. Cavalls del Vent i Carros de Foc són els meus dos jardins de casa, on he après a estimar la muntanya". Picas també va afegir que, "d'una banda, Cavalls del Vent em porta records molt emocionants de l'Ultra Pirineu, i Carros de Foc és el lloc on actualment entreno molt sovint". "Fa molt temps que tenia al cap aquest repte, i poder-lo dur a terme és per si mateix un somni fet realitat", va sentenciar.