Els terrenys de Capolat acolliran diumenge dues curses que organitza l'entitat Club Esportiu Farra-O. Es disputaran els campionats catalans d'orientació en la modalitat de relleus i una cursa popular amb circuits aptes per a totes les edats i condicions físiques per tal de fomentar aquest esport al Berguedà.

La cursa popular té 3 categories: el nivell C1, pensat per a persones que normalment ja fan orientació; la categoria C2 adreçada a joves i adults que no han fet mai cap cursa; i el nivell C3, amb un circuit pensat per als nens. A cadascuna d'aquestes categories s'hi pot anar a córrer de forma individual, però també està permès participar en grup o en família. L'organització farà la breu explicació de la cursa popular just abans que comenci, a les 10.30 hores.

El Farra-O també s'encarregarà dels Campionats de Catalunya de Relleus que començaran a les 10 del mateix indret. Les curses són proves atlètiques camp a través on els participants han de cercar els punts (balises) al recorregut.