El torneig amb fins benèfics El

Congost Encistella se celebrarà al pavelló manresà aquest dissabte de les 9 del matí fins més enllà de les 8 de la tarda. La festa recaptarà els fons per al laboratori de càncer infantil de la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona. En les vuit edicions anteriors de la batejada com a Cistella Solidària s'han recaptat ja més de 150.000 euros i ara serà el torn del pavelló del Nou Congost que s'omplirà de bàsquet amateur per viure la jornada d'esport, jocs, salut i diversió.

Amb el suport durant tot el dia de l'ICL Manresa i l'Ajuntament, els equips aniran jugant. Cada equip ha de tenir un mínim de 8 jugadors que aporten cadascun 25 euros en la inscripció, que aniran destinats íntegrament a la finalitat que posa en marxa aquest torneig. El torneig es juga en mitja pista i amb una sola cistella per a cada partit.

Al migdia, cap a les 12.30 hores, hi ha previst un partit d'exhibició especial amb personatges coneguts com els actors del Crackòvia Javi Jiménez, Jordi Ríos, Cesc Casanovas i els periodistes Dani Senabre (Tu diràs, de RAC1), Imma Casares i Raquel Mateos (de TV3), i jugadors molt vinculats al Manresa, com ara l'actual capità de l'ICL, Román Montañez, o alguns exjugadors com Jordi Singla, Enric Serrat, Carles Marco, Julián Ortiz o Enric Pla. Tot és possible amb el suport de la delegació federativa i el comitè d'àrbitres. Encara hi ha temps per inscriure-s'hi i apuntar-s'hi fins avui al matí i es pot fer a través del web, on hi ha també tota la informació referent a aquest campionat solidari. És a www.congostencistella.org.