L'Unicaja va fer oficial ahir que el pivot Dejan Musli s'incorpora a l'equip per als dos propers anys. En el web mozzatsport.com de Sèrbia, Musli es va referir de forma molt afectuosa al seu pas per l'ICL: "jo estic molt content d'haver jugat a Manresa. L'afició ens va donar un gran suport i el més important és que vam aconseguir la meta que hi havia al principi de temporada, la salvació. Manresa sempre serà un record especial per a mi, al meu cor. Estic satisfet d'haver deixat una bona impressió als aficionats". I en un to més bromista ha reblat dient "i espero convertir-me un dia en l'alcalde de Manresa".

I sobre l'Unicaja, Musli afirma que "és el club més gran que hi ha a Espanya, després del Barça i del Reial Madrid; estic molt orgullós de jugar per a ells l'any vinent".

Pel que fa a una compensació de l'Unicaja al Manresa per poder tancar de forma tan ràpida aquest fitxatge (el jugador serà presentat la setmana vinent després que ja hagi passat la revisió), al Congost neguen que es rebin diners. I en el Bàsquet Manresa, almenys d'una forma ofical, l'anunci del fitxatge ha causat "sorpresa", ja que s'ha fet públic abans del final de la lliga. El gerent Carles Sixto manifesta que és gairebé "impossible" rebre cap compensació econòmica per part de l'Unicaja perquè les xifres del contracte que tindrà Dejan Musli a Màlaga fan utòpic poder igualar la proposta. D'altra banda, fonts de l'Unicaja han aportat que ha estat el representant del jugador, Misko Raznatovic, qui ha parlat amb els dos clubs. Una opció que ha sonat en les darreres hores és una cessió al Manresa del pivot serbi-bosnià Kenan Karahodzic (19 anys, 2,09) que ha jugat al filial de l'Unicaja a la LEB Or i que ja ha disputat uns minuts a l'ACB i l'Eurolliga.