Ningú no ho ha fet oficial, però tot sembla indicar que el tècnic surienc David Gallego serà el nou entrenador del filial espanyolista, equip que juga a la Segona Divisió B (grup 3), en substitució de Lluís Planagumà, que hauria acceptat una oferta del Granada B, conjunt de la mateixa categoria, però d'un altre grup, el 4.

Gallego, que ha renovat per dos anys més amb l'Espanyol, ha dirigit les tres darreres temporades el juvenil perico i ha aconseguit les dues darreres campanyes, el prestigiós títol de lliga de Divisió d'Honor, amb el que ha superat a clubs com el Barça, el Mallorca, el Saragossa o la Damm, i el dret a disputar les respectives Copes del Rei i Copes de Campions.

Jordi Lardin, coordinador del futbol formatiu de l'Espanyol, que va coincidir com a jugador amb el surienc al Manresa, va ser qui va portar Gallego al club blanc-i-blau i qui ara pot fer-lo pujar al filial. Un dels jugadors que pot tenir Gallego a l'Espanyol B és el central manresà Lluís López, tot i que inicialment sembla que pot fer la pretemporada amb el primer equip de Sánchez Flores.

David Gallego, que com a jugador va debutar a Primera Divisió amb el Recreativo de Huelva, ha entrenat els primers equips del Sant Feliu Sasserra i del Súria.

Putxi i Nacho, renovats al Prat

Al mateix grup 3 de Segona B, on juga el filial de l'Espanyol, hi jugarà el Prat, gràcies al destacat ascens aconseguit aquesta temporada. El conjunt pratenc, que està confeccionant la nova plantilla, ha renovat dos futbolistes de casa nostra, en Gerard Puigoriol 'Putxi' i el berguedà Nacho del Moral.