La palista urgellenca Núria Vilarrubla ha confirmat la seva condició de millor especialista europea del moment i ha obtingut la victòria en la categoria de C1 a la prova de la Copa del Món de piragüisme d'aigües braves, la segona de la temporada, que es fa aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell. Vilarrubla ha superat la basca Miren Lezkano per una diferència abismal de 5 segons i 26 centèsimes. Tercera ha quedat l'australiana Noemie Fox, a 6.24.

Després de la prova, Vilarrubla ha explicat que "fa molts anys que competeixo en proves de la Copa del Món a la Seu. Havia guanyat classificatòries i semifinals, però mai no havia guanyat una final. Aconseguir-ho ha estat fantàstic i encara més sentint el poder del públic". L'altra representant del Cadí Canoë, Annebel van der Knijff, ha acabat novena.

Més possibilitats avui

Aquest diumenge es tanca la Copa del Món amb d'altres proves amb participació de palistes de casa nostra. Marta Martínez, guanyadora de la segona màniga, intentarà fer el millor resultat possible en el K1 femení, amb la basca Maialen Chourraut com a favorita. En C2, la parella formada per Dani Marzo i el palista afincat a Organyà Jesús Pérez intentaran aconseguir una bona posició, també en la final.