El Lleida va fer ahir un cop d'autoritat a l'estadi Alfredo Di Stéfano en golejar el Reial Madrid Castella (0-3) en el partit de tornada dels play-off d'ascens a la Lliga Adelante. Els lleidatans, que havien de defensar el gol d'avantatge que portaven del partit d'anada, van passar per sobre del filial blanc i ara els queda una última eliminatòria per fer realitat el seu somni.

El conjunt va rebre un gran suport al camp, amb 4.970 aficionats a les graderies. També hi va ser Florentino Pérez, president del club, acompanyat a la llotja per Emilio Butragueño. Però el somni blanc va durar mitja hora, quan el seu porter, Carlos Abad, va cometre un penal sobre Colinas i va ser expulsat. La pena màxima la va transformar el navarclí Marc Martínez en el 0-1.

La inferioritat blanca la van aprofitar els lleidatans, que a la represa van sentenciar amb un gol de Colinas de vaselina. La cirereta del pastís la va posar Urko Arroyo, que va sortir des de la banqueta per firmar el contundent, i definitiu, 0-3.