Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) de la comarca del Bages van donar per finalitzada la temporada 2015-16 amb una nova edició de la seva festa de cloenda.

La cerimònia, organitzada pel Consell Escolar del Bages (CEB), va tenir lloc ahir al matí al pavelló del Nou Congost de Manresa i va tenir la participació de més de 30 entitats. El públic assistent va poder gaudir d'una gala curta però intensa, plena de novetats, actuacions i emocions, en el que ha estat una temporada històrica per a l'organització bagenca.

Mario Carballar, secretari tècnic del CEB, va ser ahir l'encarregat de conduir una festa en la qual es van entregar prop de vuitanta guardons al reconeixement esportiu, cultural i de valors, entre els diferents grups d'edat i disciplines esportives. Èlia Tortolero, consellera del Consell Comarcal, i Santi Llopart, membre de la junta directiva del CEB, van ser els encarregats de lliurar els diferents trofeus a les entitats i escoles premiades.

La cerimònia arrencava amb l'entrega de premis al certamen cultural que reconeixia les propostes de dibuix, pintura i mascota a alumnes dividits en les categories infantil-cadet, aleví, benjamí i prebenjamí.

A continuació, s'iniciava el lliurament dels guardons corresponents al nou programa de valors CEB-NET que va premiar els millors classificats en la taula de valors paral·lela a la de resultats esportius. Per acabar es va dur a terme l'entrega de premis a la competició esportiva, entre les diferents categories i disciplines esportives: voleibol, futbol sala, futbol 7 i bàsquet.

Com ja és habitual també en aquesta jornada festiva de l'esport comarcal, el Servei d'Esports de Sant Vicenç de Castellet i de la FEDAC Manresa van amenitzar la gala de premis amb les seves vistoses coreografies.

La inclusió del CEB-NET

Enguany, el CEB tancava una temporada per a la història amb el nou programa CEB-NET. Una iniciativa que ha tingut un èxit rotund després de la seva implantació a mitjan març i que permet encarar amb il·lusió el futur d'un projecte destinat a la educació esportiva en valors. De fet, bona part de les entitats del Consell Esportiu que han participat en tornejos catalans i nacionals s'han vist reconeguts amb premis al joc net.

En l'edició del proper dilluns, Regió7 publicarà les fotografies de tots els conjunts i els grups que han estat premiats en aquesta edició de la festa de cloenda dels Jocs de la comarca del Bages.