L'equip francès de resistència GMT-94 Yamaha, que disposava de la presència del pilot santfruitosenc David Checa, va imposar-se a les 12 hores de resistència de Portimao a Portugal per un curt marge de vuit segons de l'equip SERT Suzuki, que va ser segon, en la segona cursa del campionat mundial de resistència.

David Checa, juntament amb els seus companys francesos Niccolò Canepa i Lucas Mahias van mantenir durant tota la prova una dura lluita amb l'equip SERT, volta rera volta i jugant amb les estratègies dels diferents equips alhora de realitzar els relleus dels pilots. El GMT-94 va endur-se els deu punts de la vuitena hora assignada a l'equip líder.

Aquest primer èxit va permetre a l'equip aconseguir els seus primers punts de la temporada en la classificació del campionat. Checa va ser l'encarregat de pilotar en les darreres voltes amb un lluita amb el francès del SERT Ettiene Masson, situant-se líder a manca de 10 minuts per acabar la prova.

Al final de la prova el pilot de Sant Fruitós es mostrava satisfet pel triomf i donava les gràcies a tot l'equip "per la seva increïble setmana de treball. Aquest equip té quelcom màgic i la seva feina ha estat molt bona".