El corredor de curses de muntanya Pau Bartoló, avianès de 37 anys del Team Buff, va donar un cop d'autoritat i es va imposar amb molta claredat en la modalitat de Trail de la cursa Tenerife Bluetrail.

Bartoló va dominar la prova des del principi i, tret del punt intermedi del quilòmetre 32,30, on el va avançar Diego Manuel Camacho, no va perdre la primera posició i va completar els 66 km de recorregut en un temps de 6 h 34' 02''. El segon classificat va ser José Carlos Vera, de l'equip La Sportiva/Deportes del Castillo, que va necessitar 7 h 15' 05'', a més de 40 minuts de l'avianès. Finalment, la tercera plaça del podi va ser per Oscar Luis Acosta, de l'equip Oleaje Sport, que competia en la categoria de veterans i va aturar el cronòmetre en 7 h 18' 32''.

La propera cita que haurà d'afrontar Bartoló serà la Lavaredo Ultra Trail, que es durà a terme el divendres 24 de juny a la localitat italiana de Cortina d'Ampezzo, enmig dels dolomites. La prova tindrà un recorregut de 119 quilòmetres, i Bartoló intentarà sumar una nova victòria al seu palmarès.