La gimnasta de l'Egiba Andrea Carmona va passar amb bona nota el seu debut en el Campionat d'Europa de Gimnàstica artística que es va dur a terme a la localitat suïssa de Berna, i en el qual Carmona va prendre part amb la selecció espanyola júnior i va obtenir una meritòria dotzena posició.

Carmona va executar uns exercicis de molt bona qualitat i va destacar per la seva elegància i potència. Per motius d'estratègia de l'equip, la gimnasta de l'Egiba només va competir en tres dels quatre aparells. En el de terra va aconseguir la millor nota de la selecció amb una puntuació de 12,700 i va quedar a poques dècimes de la qualificació per a la final. A la barra d'equilibris va aconseguir un 12.366 i va ser la segona nota de l'equip. Finalment, en l'aparell de salt també va fer la segona nota amb una puntuació de 13.433.

Carmona, que s'entrena al gimnàs del complex del Vell Congost, va demostrar una gran projecció i el seu futur prometedor, ja que va ser la millor gimnasta de l'equip tot i ser la més jove de totes. A més, ha estat seleccionada pel pla olímpic de Tòquio 2020.