En el marc de la 25a edició de la Diada de l'Atletisme Català, amb la sala d'actes de l'edifici docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat com a escenari, Emilia del Hoyo, de l'Avinent CA Manresa, va ser guardonada com a millor atleta catalana júnior del 2015, un reconeixement que es va ampliar al seu entrenador personal, Àngel Garcia. Cal recordar que actualment Emilia del Hoyo està becada a la Universitat de Sacramento, als Estats Units, on ha cursat amb èxit el primer curs.

Així mateix, l'Avinent CA Manresa va rebre el premi com a millor club en els campionats de Catalunya individuals a l'aire lliure del 2015 en les categories cadet i aleví masculí i infantil femení, així com a millor entitat dels campionats de Catalunya en pista coberta del 2016 en categoria cadet i infantil femení.

La Diada de l'Atletisme Català va reunir tota la família atlètica per fer la tradicional concessió de guardons als atletes, clubs, tècnics i jutges més destacats. Els premis als millors atletes catalans del 2015 han estat per a la marxadora Raquel González i el migfondista Adel Mechaal, tots dos amb una extraordinària temporada.