El madrileny Quique Sánchez Flores va ser presentat ahir al migdia com a nou entrenador de l'Espanyol per a les tres properes temporades. En la roda de premsa de benvinguda, Sánchez Flores va assegurar que a hores d'ara de la seva carrera allò que el mou és "el cor" i que li agraden els equips que "volen tornar a ser el que van ser en un passat".

El tècnic madrileny també va anar desgranant el seu ideari tècnic. "Estem esperant construir l'equip, no hem parat en les tres últimes setmanes. Volem encertar en la selecció dels jugadors", va comentar. L'equip busca per a aquesta nova etapa "jugadors compromesos i amb bona mentalitat" per construir "un equip sòlid i que s'adapti a les circumstàncies de la competició".

Sánchez Flores va comentar que la idea és que l'equip estigui lluitant per a les posicions de la una a la deu, no per als llocs del deu al vint. "Vull un equip que jugui bé a futbol i que tingui equilibri entre la defensa i l'atac". El madrileny, de 51 anys, va admetre que disposava de més bones ofertes, però que es mou per allò que li dicta el cor. "Vull gaudir de la meva feina i transmetre-ho", va comentar el tècnic, que es va congratular pel fet que en aquestes tres setmanes en les quals ja ha treballat amb l'equip, no hagi transcendit cap decisió. "Fa 30 anys que estic en aquesta professió i no sé el que és treballar sense pressió. Tot el que ocorri és a través de la pilota, però és clar que el primer any serà més difícil", va indicar. Respecte a la plantilla que ha de confeccionar-se a l'Espanyol, va comparar la situació amb la del Watford de l'any passat.