Dotze medalles per a l'Avinent CA Manresa (amb dos rècords manresans inclosos a càrrec de Martí Serra i Èlia Rius) i set metalls més per al CA Igualada Petromiralles, és el balanç dels atletes de casa nostra en els Campionats de Catalunya de promoció (benjamins, alevins i infantils) celebrats a Castellar del Vallès.

Van ser campions de Catalunya, per part del CAM (millor club en la classificació de les tres categories conjuntes), Carla Manzano en perxa aleví amb 2,00 m; del CAI, Núria Moix en els 600 llisos alevins amb 1' 48'' 44, Carla Bisbal en els 2.000 llisos amb alevins amb 6'59'' 3, Ian Queraltó en perxa aleví amb 2,35 m i Aleix Llorens en pes infantil amb 11,28 m.

Classificatòries dels cadets

D'altra banda, a Gavà es va celebrar la jornada classificatòria del campionat català cadet. L'Avinent CA Manresa va aconseguir 26 participacions a les finals (amb un rècord de Manresa de Meritxell Tarragó en els 300 llisos amb 41''63) que tindran lloc el dia 26 de juny al Prat. El CA Igualada Petromiralles hi serà també en 23 proves.