Manresa acollirà dilluns que ve, 20 de juny, un partit internacional de futbol sala que enfrontarà la selecció absoluta masculina de Catalunya contra l'equip nacional d’Hongria. El partit se celebrarà al pavelló del Pujolet, a les 19h.

Els detalls del matx els han presentat aquest dijous al matí el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, i pel director general esportiu Club Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó.

Amb aquest partit contra la selecció hongaresa -que repetirà l’endemà a Mataró- la selecció catalana masculina, juntament amb la selecció femenina, continuen la seva activitat després dels partits amistosos que els enfrontaran amb les seleccions masculina i femenina d’Euskadi, aquest dissabte a Martorell.

Serracanta ha mostrat la seva satisfacció perquè Manresa pugui oferir “aquesta proposta esportiva rellevant”, que s’afegeix al protagonisme de la ciutat en l’organització d’esdeveniments esportius importants. El regidor d’Esports ha recordat que “aquest diumenge el Complex Vell Congost acull el 7è Campionat de Catalunya de Clubs de ball esportiu i que a l’abril passat les Piscines Municipals també van acollir el partit internacional femení de la Lliga Mundial de waterpolo entre les seleccions d’Alemanya i Espanya”.

El regidor -que ha agraït la Federació Catalana de futbol per la seva confiança en la ciutat- ha ressaltat la suma de dos factors importants que fan possible aquest partit: “En primer lloc, la voluntat de la ciutat en organitzar esdeveniments importants i, per l’altra, l’existència de clubs com és el Manresa Futbol Sala que tenen un prestigi i un reconeixement per la seva trajectòria i fan més fàcil que ens atorguin la responsabilitat d’acollir events com aquest”. Finalment, Serracanta ha fet una crida als aficionats perquè omplin el pavelló “per poder veure alguns dels millors jugadors del país”.

Possibilitat de canvi d’horari

Pere Joan Pusó ha tingut de paraules d’agraïment a la Federació Catalana i l’Ajuntament per donar suport a aquest esdeveniment “que comptarà amb dos bon equips dirigits per dos grans entrenadors catalans com són Santi Gea (Catalunya) i Sito Ribera (Hongria)”.

El director general esportiu Club Manresa Futbol Sala ha anunciat que el partit està previst a les 7 de la tarda, però que aquest horari es podria modificar si finalment és televisat per Esport3. La confirmació de l’horari final està condicionada als resultats dels partit del playoff de la lliga de futbol sala que disputen actualment el Barça i el Movistar. Aquests dos clubs juguen aquest dijous el tercer partit, però depenent del resultat es podria fer un quart partit dissabte i també un cinquè previst per al mateix dilluns, 20 de juny.

Pusó ha explicat que com a molt tard dissabte vinent “atenent als resultats de la final, podrem confirmar si el partit comença a les 7 de la tarda o les 9 del vespre perquè pugui ser televisat”.