Les nedadores del Tossalet-CN Berga van obtenir un or, una plata i dos bronzes en el campionat de Catalunya de natació sincronitzada, que es va celebrar a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

De les 29 nedadores del club berguedà que van prendre part en la competició, cal destacar la benjamí en nivell 2 Sheila García, que es va imposar en la suma dels dos campionats de la lliga benjamí de figures, mentre que la seva companya Daniela Núñez va obtenir el sisè lloc. En la categoria de menors de 10 anys, l'equip format per Queralt Barros, Carlota Culell, Leire Fernández, Tània Gonfaus, Marta González, Aina Molina, Dúnia Mollar, Sigrid Pérez, Iona Requena, Eva Rivas, Ona Rovira i Laia Valencia va quedar segon en la modalitat de rutina combinada.

En el nivell B de majors de 10 anys, les nedadores Sheila García, Berta Lores, Daniela Núñez, Núria Armengau, Núria Rafart, Maria Cinca, Marta Muro i Irune Sánchez van obtenir el bronze. Finalment, en el nivell C de la mateixa categoria, el conjunt format per Jailinne Salazar, Ares Torra, Maria Sánchez, Maria Canal, Andrea Campoy, Noemí López, Xènia Garcia, Queralt Santacreu i Clàudia Macià també van acabar en la tercera posició del campionat.