Manresa acollirà dilluns que ve, 20 de juny, un partit internacional de futbol sala que enfrontarà la selecció absoluta masculina de Catalunya contra l'equip nacional d´Hongria. El partit se celebrarà al pavelló del Pujolet, a les 19h.

Els detalls del matx els han presentat aquest dijous al matí el regidor d´Esports, Jordi Serracanta, i pel director general esportiu Club Manresa Futbol Sala, Pere Joan Pusó.

Amb aquest partit contra la selecció hongaresa -que repetirà l´endemà a Mataró- la selecció catalana masculina, juntament amb la selecció femenina, continuen la seva activitat després dels partits amistosos que els enfrontaran amb les seleccions masculina i femenina d´Euskadi, aquest dissabte a Martorell.

Serracanta ha mostrat la seva satisfacció perquè Manresa pugui oferir "aquesta proposta esportiva rellevant", que s´afegeix al protagonisme de la ciutat en l´organització d´esdeveniments esportius importants. El regidor d´Esports ha recordat que "aquest diumenge el Complex Vell Congost acull el 7è Campionat de Catalunya de Clubs de ball esportiu i que a l´abril passat les Piscines Municipals també van acollir el partit internacional femení de la Lliga Mundial de waterpolo entre les seleccions d´Alemanya i Espanya".

El regidor -que ha agraït la Federació Catalana de futbol per la seva confiança en la ciutat- ha ressaltat la suma de dos factors importants que fan possible aquest partit: "En primer lloc, la voluntat de la ciutat en organitzar esdeveniments importants i, per l´altra, l´existència de clubs com és el Manresa Futbol Sala que tenen un prestigi i un reconeixement per la seva trajectòria i fan més fàcil que ens atorguin la responsabilitat d´acollir events com aquest". Finalment, Serracanta ha fet una crida als aficionats perquè omplin el pavelló "per poder veure alguns dels millors jugadors del país".

Possibilitat de canvi d´horari

Pere Joan Pusó ha tingut de paraules d´agraïment a la Federació Catalana i l´Ajuntament per donar suport a aquest esdeveniment "que comptarà amb dos bon equips dirigits per dos grans entrenadors catalans com són Santi Gea (Catalunya) i Sito Ribera (Hongria)".

El director general esportiu Club Manresa Futbol Sala ha anunciat que el partit està previst a les 7 de la tarda, però que aquest horari es podria modificar si finalment és televisat per Esport3. La confirmació de l´horari final està condicionada als resultats dels partit del playoff de la lliga de futbol sala que disputen actualment el Barça i el Movistar. Aquests dos clubs juguen aquest dijous el tercer partit, però depenent del resultat es podria fer un quart partit dissabte i també un cinquè previst per al mateix dilluns, 20 de juny.

Pusó ha explicat que com a molt tard dissabte vinent "atenent als resultats de la final, podrem confirmar si el partit comença a les 7 de la tarda o les 9 del vespre perquè pugui ser televisat".