La primera plantilla del Manresa, que dirigirà Dani Fernández en substitució de Dani Andreu (Fundació Grama), comença a agafar forma amb les primeres incorporacions, i després també de la renovació d´una bona part dels jugadors que la passada temporada van estar lluitant per l´ascens.

Les novetats són les del lateral esquerrà Roger Peña, un jugador d´Olesa que ha jugat entre altres equips a l´Igualada (Primera Catalana) i darrerament al Manlleu (Tercera Divisió), Josep Corbi, un jugador que torna al club blanc-i-vermell després del pas per diversos equips un cop acabada la seva etapa al juvenil manresà (la temporada passada va jugar al Terrassa 1906 de Primera Catalana) i el davanter Dani Muela, procedent de l'Horta.

El tècnic Dani Fernández té previst començar l´1 d´agost la pretemporada amb el primer equip del Manresa. A partir d´aquí el conjunt blanc-i-vermell disputarà diversos partits de preparació: el dia 7 d´agost, Manresa-Viladecans; el dia 13, Manresa-Badia; el dia 14, Fundació Grama-Manresa; el dia 19, Manresa-Igualada, el dia 21, Sant Ildefons-Manresa, el dia 24, Castellar-Manresa, el dia 27, Santpedor-Manresa; i el dia 28, Manresa-Balaguer. El dia 31 de juliol també hi haurà el tradicional partit de la Festa Major de Valls de Torroella.