Els campionats de Catalunya es van celebrar a Pallejà i van tenir un parell de títols per a representants de les nostres comarques. Per una banda, un dels ors va ser de David Tovar, resident a Manresa; d'altra banda, l'igualadina Marta Ruiz es va proclamar també campiona.

En el cas de Tovar va ser dins de la categoria de menys de 70 quilos. Té 34 anys i regenta a la capital del Bages el Manresa Gym.

Marta Ruiz Domingo, del Club Culturisme Esportiu Igualada, en el mateix campionat celebrat a la sala Paladium de Pallejà, assolia el títol en la categoria denominada femenina musculades.

En només un any que fa que practica el fisioculturisme, l'anoienca ja s'ha situat en el punt més alt del podi, gràcies a una molt experta preparació per part del tècnic i dietista esportiu Josep Camats.

Marta Ruiz afirma que "per a mi ha estat un èxit sorprenent, que tot just encara estic assimilant. Fa un any, quan vaig començar amb els entrenaments dirigits, aquest resultat era impensable. Dono les gràcies al Josep i a la meva parella".