En una roda de premsa, la púgil bagenca Melania Sorroche es va trobar amb la que serà la seva rival el dissabte en el combat vàlid per al títol mundial de pes gall (WBA). Mayerlin Rivas, vigent campiona i coneguda com la Monita, i la Chony es van veure per primer cop. I no hi van haver ni uns posats pinxos ni declaracions amb to agressiu. Més aviat respecte per les dues bandes.

Rivas va declarar sobre la boxadora de 25 anys del Pont de Vilomara que "s'ha d'anar en compte amb ella. No és temible, però sí que me l'agafo amb molta precaució, sempre va cap al davant llançant cops, té la mateixa fam per guanyar que tinc jo". Aquesta és la tercera defensa que farà Mayerlin Rivas del seu títol, i serà al Domo José María Vargas, a la Guaira. En el cas de la bagenca, es referma en la seva intenció "de guanyar; jo he vingut a Veneçuela a aconseguir el títol i penso tornar cap a casa com a campiona".

La vetllada que se celebrarà el dissabte a Veneçuela s'ha batejat com la Batalla de les Campiones i en la publicitat destaca que la vetllada ha entrat al llibre Guinness dels rècords, ja que tots els combats seran dins de la categoria femenina. Les jutges i les àrbitres també seran dones, un cas únic.

A més del combat per al títol mundial de Sorroche contra l'actual campiona, abans n'hi haurà tres més. Un és de les superwelters entre Hanna Gabriels (Costa Rica) i la boxadora local Katia Alvariño. Tot seguit hi ha el de supermosca amb Linda Lecca (Perú) i Carolina Álvarez (Veneçuela). El tercer serà en el pes minimosca entre Yéssica Bopp (Argentina) i Nancy Franco (Mèxic). Aquest divendres es faran els pesatges oficials.