L'equip TMR-La Bruixa d'Or, propietat de Lluís Juárez, ha tornat a la competició, concretament a la Junior World Championship de moto3. Ho ha fet amb la jove promesa Enzo Boulom, que es va incorporar a l'equip fa uns dies.

Sense temps material per poder fer entrenaments previs, l'escuderia bagenca va participar a la 4a cita de la temporada celebrada al Circuit de Catalunya; es va classificar 16è a la primera cursa i 17è a la segona, després de sortir des de la 26a posició de la graella de sortida.

Lluís Juárez valorava així els resultats: "d'entrada, he de dir que estic molt content per haver pogut tornar a la competició després que els projectes que teníem gairebé lligats per començar la temporada no acabessin sortint a l'últim moment i ens privessin de competir des del començament. Tot ha anat molt ràpid perquè l'acord amb l'Enzo Boulom el vàrem tancar dos dies abans dels entrenaments previs d'aquesta cursa al circuit de Catalunya i per tant, sense haver pogut preparar res i ajustar la moto al pilot. En aquestes condicions, hem hagut de treballar de valent i les coses han anat més o menys bé". Juárez va afegir que "l'Enzo es va classificar 26è als entrenaments i va acabar fregant la zona dels punts a les dues curses, després de lluitar al grup intermedi de la mateixa. És un pilot amb molta progressió i ha demostrat que aprèn ràpidament. Estic convençut que si haguéssim pogut preparar la prova amb antelació suficient, hauria pogut estar entre els deu primers, però tot es va precipitar en pocs dies i el resultat obtingut ja és prou satisfactori tenint en compte les circumstàncies".