El pilot olianenc de KH-7 i Onyx, Isidre Esteve, va acabar en sisena posició la Baja TT do Pinhal portuguesa, la seva primera prova de preparació per afrontar amb garanties la seva tornada al ral·li Dakar l'any vinent.

La localitat de Serta va acollir la prova, de 288,74 quilòmetres de recorregut, 274,28 dels quals eren cronometrats. En la jornada de divendres els participants van fer dues passades per una superespecial de 7,23 km. Esteve i el seu copilot, Txema Villalobos, van obtenir una setzena posició parcial.

Pel que fa al dissabte, es van dur a terme dos trams cronometrats. En el primer, el d'Oliana va ser vuitè i va ascendir fins al desè lloc de la general, mentre que en el segon va poder continuar la remuntada i va acabar cinquè, cosa que li va permetre acabar la prova amb una brillant sisena plaça, al darrere de cinc pilots de nivell.

En finalitzar la prova, Esteve va declarar que "estic molt content del debut, ja que el cotxe s'ha mostrat competitiu i he sentit molt bones sensacions des del primer moment. Tot l'equip ha fet una gran feina". La propera parada de l'olianès serà la Baixa Aragó, que es farà del 22 al 24 de juliol.