La convivència entre diferents cultures ha estat l'objectiu de la primera edició del Torneig de la Federació d'Associacions de Veïns d'Habitatge Social de Catalunya (Favibc) celebrat dissabte amb motiu del 50è aniversari del PI Puig; els partits es van jugar als camps de la Balconada (alevins), la Font dels Capellans (benjamins) i del Xup (infantils).

Hi van participar els equips del Minorisa, Balconada, PI Puig (fusionat amb l'ONG Diapo) i del Via Trajana de Barcelona (menys en benjamins). La jornada final, a la tarda, va tenir lloc al Xup amb tots els equips i amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta. Francesc Álvarez, president del PI Puig, apuntava a Regió7 que "el de menys en aquest torneig eren els resultats dels partits. El que ens importava era l'intercanvi de cultures dels jugadors. En principi, aquest torneig de la Favibc hauria de tenir continuïtat de forma rotatòria en diferents poblacions de Catalunya i a poder ser en unes altres dates per poder comptar amb més equips participants".

Dins del mateix programa d'actes del 50è Aniversari de l PI Puig, pel dissabte 2 de juliol hi ha programat un partit davant el Marganell al Xup. També hi ha aparaulat un altre enfrontament de caràcter amistós amb la participació del primer equip del Manresa ,que es pot jugar al setembre o a l'octubre, ja la propera temporada.