El navassenc Jordi Simón va finalitzar ahir la Volta a Suïssa amb un meritori 20è lloc a la classificació final. El ciclista del Verva ActiveJet Pro Cycling Team va acabar la darrera etapa el 44è, a sis minuts i un segon del guanyador, el colombià Jarlinson Pantano. Però la festa grossa va ser per a un altre colombià, Miguel Ángel López (Astana), que va prolongar amb el seu triomf final a Suïssa el festival ciclista colombià a Europa (Nairo Quintana havia guanyat unes hores abans la Ruta del Sud). L'espanyol Ion Izagirre (Movistar Team) va ocupar el segon lloc del podi en la classificació final, i el francès Warren Barguil (Team Giant-Alpecin), el tercer. Pel mal temps, l'última etapa es va reduir dels 117 km previstos als 57 finals.