Ha fet tots els papers de l´auca al Centre d´Esports Manresa. Des dels deu anys que s´hi va incorporar com a jugador (va jugar sis anys) fins ara que en té 30, el manresà Kike Ledesma ha estat entrenador, coordinador del club blanc-i-vermell, i ara, gerent.

Aquesta és la nova figura que incorpora el Manresa en la seva estructura organitzativa, amb una funció clara «controlar tot el club, l´organització, tant en el camp esportiu com administratiu», apunta Ledesma, afegint que «el president José Luis Correa vol professionalitzar el club, com si d´una empresa es tractés. Darrerament s´estaven escapant coses i això és el que no ho vol. En dos anys es veurà un canvi molt important».

Kike Ledesma, que es considera «persona de club», tindrà el control sobre els responsables esportius, Juanjo Beltran, com a coordinador del futbol base, del juvenil C en avall, i Enric Moreno, que té cura del primer equip i dels juvenils A i B. La part d´administració la porten Lluïsa Tulleuda i Lluïsa Nadal, que a la vegada formen part de la directiva.

Ledesma recalca que la seva funció serà la d´home de confiança del president: «una extensió del José Luis Correa, prenent decisions intermitges per agilitzar molts assumptes. En definitiva, hem de canviar la imatge, sobretot, del futbol base, on s´han fet massa canvis en pocs anys».