Amb un conveni signat entre l'Ajuntament de Castellgalí, el Manresa FS i la UE Castellgalí, els dos clubs de futbol sala han arribat a un acord de filiació per a la temporada que ve. Així, els equips B del Manresa FS passaran a denominar-se Manresa UE Castellgalí; a canvi, aquestes formacions es podran entrenar (també ho poden fer els A del Manresa FS) i jugar al pavelló de Castellgalí.

L'acord, signat ahir a l'Ajuntament de Castellgalí, és per a un any, i afectarà únicament les formacions B de categoria benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. En l'acte de signatura hi van participar Cristòfol Gimeno, alcalde de Castellgalí, Francesc Mañosa, directiu de l'àrea social del Manresa FS, i Eva Sánchez, presidenta de la UE Castellgalí.

El Manresa FS ha mostrat la seva satisfacció per l'acord, ja que així "no caldrà fer servir la pista exterior del Pujolet ni tampoc la de les Dominiques i de la Font dels Capellans; a més, d'aquesta manera els equips A disposaran de més hores al Pujolet per entrenar-se. El Manresa FS no perd identitat i la UE Castellgalí guanyarà en promoció del futbol sala".

Des de la UE Castellgalí es considera que aquesta filiació "és una aposta pel futbol sala local en una població de només 2.000 habitants. Passarem a tenir una base sòlida que no tenia fins ara i la gent de Castellgalí no haurà de marxar fora per jugar. Així, la UE Castellgalí potenciarà l'escoleta amb la marca Manresa FS".