Leo Messi tindrà, la matinada de diumenge a dilluns, l'oportunitat de guanyar, per fi, un títol amb la selecció argentina absoluta. I hi ha la sensació que si no ho aconsegueix ara, no serà mai. L'equip de Gerardo Martino va passar per damunt de l'amfitriona de la Copa Amèrica del Centenario, un equip dels Estats Units molt inferior i que, a més, tenia notables baixes per sanció al seu equip titular. El rival s'ha conegut la passada matinada, el guanyador del duel entre Xile i Colòmbia.

El partit contra els nord-americans va ser molt fàcil per a una Argentina que es va avançar en una errada defensiva local. Messi va penjar la pilota per a l'entrada de Lavezzi qui, amb el cap, va fer una vaselina a Guzan. L'astre del Barça va tenir la seva oportunitat de fer gol en un llançament de falta. El seu xut va ser dur i col·locat a l'escaire que havia de defensar el porter Guzan. Amb el 0-2 el partit es va acabar competitivament parlant, encara que Higuaín el va resoldre amb dues anotacions més.

Batent rècords

Amb el gol d'ahir, Leo Messi va batre la marca de gols amb la selecció argentina que tenia Gabriel Batistuta i la va deixar, momentàniament, amb 55. El que més alegra el jugador blaugrana, però, és que "aquest torneig ens ha permès créixer més com a grup, conèixer-nos millor i anar a més, tant pel que fa a l'aspecte ofensiu, com el defensiu. Les derrotes de l'any passat ens han servit per ser molt millors i l'amargor ens ha ajudat a triomfar ara. El grup ha millorat i això és positiu després d'un any de feina".