La plantilla de l'Avià contempla molts canvis de cara a la propera temporada si la comparem amb el grup de jugadors que han defensat el club del Berguedà en el seu darrer curs dins del grup 1 de la Primera Catalana. A l'espera que hi hagi la decisió d'algun futbolista encara per concretar, sí que és segura ja la continuïtat de de Miki López, Toni Liria, Pol Pintó, Arnau Ruiz, Marc Torres, Marc Guijarro Gigi i la del porter Sergi Porcel. Estan encara pendents de confirmar, Jordi Esteve i Max Morell.

Pel que fa a les incorporacions, la Unió Esportiva Avià n'ha anunciat sis de cop, senyal que hi ha idees clares de com ha de ser l'equip en la propera campanya. I una d'elles es tracta de l'Albert Criado, jugador esquerrà amb llarg recorregut, que ha estat en la darrera temporada a les files del Joanenc, a la Segona Catalana, després del seu pas pel Manresa. Un altre dels fitxatges ha estat el central Jonathan Peñalva Jona; és un jugador d'origen argentí que, després de defensar la samarreta de diversos equips de casa nostra, estava jugant al Santpedor (Tercera Catalana). Un altre, Dani Prieto, que és un lateral esquerrà amb passat al Mercantil. Roger Gorrea juga de migcampista i prové de l'egarenc San Cristóbal, equip de Terrassa que ha assolit l'ascens a Primera Catalana. Jadir Cirera és un pivot defensiu o central, que ha jugat aquesta passada lliga al Sabadell B, a la Tercera Divisió. I el berguedà Roger Claret, interior que arriba del Gimnàstic de Manresa, completa la llista d'incorporacions.

Pel que fa a les baixes, els homes que no continuaran a l'Avià durant el proper curs són Joan Noguera i Oriol Dalmau (han fitxat pel Berga), Roger Bonet i Edu Garcia (al San Cristóbal), David Fernández Peque i Aleix Béjar (Sant Cugat), Oriol Martínez i Josep Cassasayas (Terrassa FC) i Pablo Mitjans i Marc Guillén (Sant Ildefons).