El Tir Arc Olesa va viure jornades intenses i profitoses amb el que era el 67è campionat de Catalunya a la categoria d'aire lliure absolut i el 19è campionat arc adaptat. El balanç va ser de cinc títols, en què es destaca el de categoria absoluta femenina per a Ariadna Pla, al qual cal afegir els de Júlia Galera en infantils i, en arc adaptat, els de Josep Lluís Amador en sènior, Jesús Martínez en l'arc recorbat i Jesús López pel que fa a l'arc compost. A més, el botí es va completar amb medalles de plata aconseguides per Aina Pla, Clara Soberbio, els germans Leire i Unai Garcia i, en el grup de l'arc adaptat, Héctor Garcia. Finalment, bronze per a Roc Rubio en alevins.

Adriana Pla es va imposar en la gran final a la favorita, que era la lleidatana Alba Carrasquer (6-0). Lourdes Barba va ser una altra de les destacades, que va arribar a la fase de semifinals. En homes, van ser dos els olesans que van lluitar per ser al podi. Salvador Adrián va estar ben a prop d'aconseguir-la però, al capdavall, va cedir en el matx clau igual que José Antonio Galera. En els veterans, Josep Lluís Amador va ser cinquè en sumar 547 punts i es va penjar l'or en arc adaptat, i Héctor Garcia plata en sènior amb un total de 458 punts. Pel que fa a arc recorbat, s'ha de fer esment del triomf de Jesús Martínez en sènior que va sumar 464 punts, tres punts més que Héctor Garcia, que va acabar amb 461 punts i va aconseguir la segona posició. En el grup de l'arc compost, Jesús López va guanyar amb 646 punts i va acabar en novena posició absoluta.

En la base, malgrat un fort vent que va dificultar les accions dels arquers, en infantils va lluir el domini olesà amb dues primeres posicions per a Júlia Galera (601 punts) i Aina Pla (575), respectivament.

En alevins, Clara Soberbio va ser segona amb 551 punts i Roc Rubio va ser tercer amb un bon campionat i 547 punts. En els benjamins, Leire Garcia va ocupar la segona posició a només 6 punts de la guanyadora. Ona Rubio va ser la quarta classificada. En el grup dels més petits, era plata amb 187 punts, a 4 punts només de qui es va proclamar campió.