Es van disputar els Jocs Europeus de Policies i Bombers, amb un brillant tercer lloc per a l'anoienc Albert Torres dins de la categoria de veterans. El club esportiu dels Mossos d'Esquadra hi va ser amb un bon nombre de competidors, entre els quals hi havia l'esmentat Torres i Benet Martínez, del Team GXS/Unica/Bikes/Pallarés.

Torres i Benet van participar a la prova de BTT XC i el primer va ser també en l'única modalitat que hi havia en triatló, en carretera i en la distància esprint. En la prova del BTT, hi havia un circuit realment dur de 3,5 km. Torres competia en veterans A (5 voltes) mentre que Benet ho feia en categoria Màster A (6 voltes). Torres va acabar com a segon classificat en la prova, tan sols per darrere d'Israel Núñez, i va aconseguir una també magnífica quarta plaça, l'endemà, en triatló. Eren 750 metres de natació al mar, 20 quilòmetres de bicicleta i uns darrers 5 km de cursa a peu.