Els nedadors del CN Minorisa Guillem Lázaro i Berta Martínez acompanyats pel seu entrenador, Genís Rico, van participar en una competició a Itàlia. En concret va ser com a nedadors agregats del Club Nuoto Livorno, al campionat estatal organitzat per la Unione Italiana Sport per Tuti, que es va celebrar a la ciutat de Riccione, a la regió d'Emilia-Romagna.

Els manresans van participar en la concentració del Livorno a la Toscana durant varis dies i van treballar en el marc de col·laboració entre el Nuoto Livorno i el Minorisa.

L'estada va ser molt profitosa i els resultats en la competició van ser molt positius, ja que van assolir sengles medalles d'argent en les proves més rellevants. Berta Martínez va ser plata en els 100 esquena, amb un temps d'1.10.53, mentre que en els 100 m papallona masculins, Guillem Lázaro era el segon amb un registre d'1.00.2o.

A més, Berta Martínez també va formar part de l'equip de relleus dels 4x100 estils del Livorno que va aconseguir l'or en la prova i rècord estatal en aquesta modalitat i en aquest campionat, que té caràcter escolar i no permet emprar-hi el nedador de cos sencer.

Izan Cubillas, a Malta

El nedador del CN Minorsa, Izan Cubillas, ha estat seleccionat per a l'equip infantil espanyol que aquest cap de setmana, avui i demà, pren part en la Copa Mediterrània que se celebra a Gzira (Malta). El nedador bagenc participarà en les proves de 100 i 200 metres esquena, més els 200 metres estils individuals, i té unes fermes opcions de ser també amb l'equip de relleus llarg, en els 4x200 lliures, la composició del qual s'ha de decidir durant el transcurs de la competició. El treball intents que fa Izan Cubillas al CAR de Sant Cugat està donant els seus fruits.