Es va celebrar el 19è 3x3 Vila de Santpedor amb organització del club local i un total de 30 equips i més de cent jugadors en categories de mini, infantil i sènior.

En mini, l'equip vencedor va ser el de Los Warriors, format per Joel Subirana, Eduard Santasusana, Rubén Escudero i Guillem Sala, que es van imposar per 15-13 a les Lips de la Judit Prat, Anna Serra, Bruna Giralt i Marta Espinalt. En el concurs de triples, novetat en aquesta categoria, va ser vencedor l'Eduard Santasusana.

En infantils, el campió va ser el BT Team (Isabel Sánchez, Núria Tarragó, Joel Claver i Adrià Olvera) vencedor de Los Mahtuersos per 15-10, i que era format per Arnau Muñoz, Joel Prat, Ferran Rossell i Àlex Cuenca. En el 7è concurs de triples Memorial Xavier Madrid, el campió fou Marc Rodríguez, del Drink Team. Es va obsequiar els pares del recordat Xavier Madrid amb un ram de flors.

En la final sènior, Pollatinaikos (amb Aleix Pujades, Dani Fuentes, Guillem Sabates i Lluís Lupión) va vèncer Los Amigos de Tristán (amb Nil Deix, Gerard Carrión, Nil Martínez i Nil Caballol) per 15-14 i amb emoció fins al darrer segon.